ЖИТТЯ

П’яний пацієнт, небезпечний щит та ДТП з постраждалим: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 8 травня переяславські поліцейські мали 24 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 8 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 12:32 надійшло повідомлення від лікарки швидкої допомоги. Вони попросила наряд поліції, оскільки чоловік, якому вона надавала допомогу, був у стані алкогольного сп’яніння, відмовлявся називати свою адресу та не хотів, щоб його госпіталізували. Було це у Переяславі на вулиці Миру біля під’їзду одного з будинків.

О 13:15 заявниця повідомила поліції, що у Переяславі біля територіального сервісного центру небезпечно хитається рекламний щит. За її словами, він може впасти і когось травмувати. Зазначимо, що вчора у місті був сильний вітер.

О 21:05 надійшло повідомлення про ДТП у Сомковій Долині Студениківської ТГ. На в’їзді до села з траси Київ-Харків зіткнулися Chevrolet та інше авто, марку якої заявник не вказав. Він повідомив, що є один постраждалий – він знепритомнів. Інформацію передали також до “швидкої”.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у селах Дем’янці, Велика Каратуль Переяславської ТГ та Кавказ Дівичківської ТГ.

Нагадаємо, що вчора ми давали таке ж інформаційне зведення за добу. Про найцікавіші події читайте за посиланням.

Віталій Усик

Нагору