ЖИТТЯ

Виїхав на зустрічну смугу та врізався в Mitsubishi, Honda злетіла в кювет: на Переяславщині сталося дві ДТП

Протягом доби 9 травня переяславські поліцейські мали 18 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 9 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 18 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 17:24 заявник повідомив, що у Переяславі на вулиці Вишневій сусід викрав його металеву огорожу. Викликав наряд поліції.

О 20:16 на автошляху між Переяславом та Мирним (поблизу села Єрківці) трапилася ДТП. Авто, марку якого заявник не назвав, виїхало на зустрічну смугу та зіткнулося із Mitsubishi, пошкодивши йому фару. Після цього відразу зникло з місця події, поїхавши в бік Переяслава.

О 2:05 вже 10 травня на 85-му кілометрі траси Київ-Харків поблизу села Семенівка Студениківської ТГ автомобіль Honda злетів у кювет. Відомо, що в цій ДТП постраждали Т.А. 1981 р.н. та М.А. 1987 р.н. Однак про тяжкість їхніх травм наразі інформації немає.

Оновлено: постраждали чоловік та дружина. У дружини легкі тілесні ушкодження, забої м’ягких тканин голови, а в чоловіка – середньої тяжкості: закрита черепно-мозкова трамва, струс головного мозку та закритий перелом руки.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у селі Мазінки Переяславської ТГ.

Нагадаємо, що вчора ми давали таке ж інформаційне зведення за добу. Про найцікавіші події читайте за посиланням.

Віталій Усик

Нагору