ЖИТТЯ

Котиків із пункту перетримки у Харківцях не забирають: що на них чекає

У пункті перетримки “Кіт у чоботях”, як і тиждень тому, живуть 18 дорослих котів та 18 кошенят. Але постійно так не триватиме. 

Пункт перетримки розміщується у селі Харківці на вулиці Героїв, 14 у будинку Тетяни Зайцевої, голови ГО “Кіт у чоботях”. Котиків стає все більше, але вони не будуть весь час жити там. Річ у тому, що Тетяна Зайцева не зможе забрати всіх тварин до себе додому, тож вже після необхідних процедур їх відвезуть туди, звідки забрали. У притулку котики зможуть жити щонайбільше місяць. Цього тижня жодного кота не забрали. Втім, забронювали трьох, за ними мають невдовзі приїхати. Про це Зайцева розповіла Інформатору.

Також вона зазначила, що гарне кошенятко, яке народилося 25 березня, шукає родину. Їсть самостійно, до лоточку привчене. Воно веселе та грайливе.

Хто ж допомагав протягом тижня притулку? Як зазначила Тетяна Зайцева на сторінці у Facebook, 4 травня Віктор Коцур  залишив у ветеринарній клініці з аптекою “Айболіт” корм. А 6 травня Наталія Цибаєва та Сергій Литвин допомогли відвезти двох котиків до ветеринарної клініки, адже із села тваринок возити проблематично.

“Я чекаю на родину”

Якщо ви хочете допомогти котикам або забрати когось із них собі, звертайтесь до Тетяни Зайцевої, голови громадської організації “Кіт у чоботях”:

Картка ПриватБанку 5168 7427 1574 5604

Тел.: (066) 695-69-28 або до секретарки громадської організації “Кіт у чоботях” Ірини Пюри, тел. (063) 791-66-67.

Оксана Симоненко

Нагору