ЖИТТЯ

ДТП у Переяславі: на розвилці зіткнулися чотири автомобілі

Поблизу Переяслава сталася ДТП. Зіткнулися чотири автомобілі.

Вчора, 10 травня, на в’їзді до Переяслава з боку Черкас на розвилці біля заправки БРСМ сталася ДТП. Зіткнулися чотири авто: ЗАЗ Vida, Fiat, Renault та Lexus. Це трапилося о 15:23. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на дані відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Ніхто в цій ДТП не постраждав. Поліція склала протокол на жителя Черкас Х.О. 1955 р.н. за статтею 124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху). За кермом якого саме автомобіля він був, не повідомляється.

Загалом же минулої доби поліція Переяслава мала 9 викликів. Вирізняється з-поміж них повідомлення, яке надійшло о 13:28 із села Лецьки Циблівської ТГ. Жінка повідомила, що її чоловік працює в чужих людей, а вдома нічим не допомагає. Зазначила, що вже неодоразово зверталася до поліції і їй пообіцяли, що має прийти дільничний.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та селі Кавказ Дівичківської ТГ.

Нагадаємо, що вчора вночі на 85-му кілометрі траси Київ-Харків поблизу села Семенівка Студениківської ТГ автомобіль Honda злетів у кювет. У ДТП постраждали чоловік та дружина.

Віталій Усик

Нагору