ЖИТТЯ

У Переяславі та чотирьох селах може не бути світла: графік відключень

У четвер Переяслав та чотири села колишнього району можуть частково лишитися без світла. Електроенергію відключать у зв’язку з плановим капітальним ремонтом та чисткою ЛЕП.

У четвер, 13 травня, електроенергію можуть відключити у Переяславі, Ковалині, Єрківцях, Хоцьках і Соснові у зв’язку з капітальним ремонтом та чисткою ліній електропередач. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8:00 до 20:00:

  • у Переяславі — на вулицях Східній, Новокиївське шосе, Віктора Авраменка, Гаяринській, Індустріальній, Краєвидній, Сухомлинського, Поліській та на провулку Суворова.
  • у Ковалині (Дівичківська ТГ) — на вулицях Центральній, Гірській, Хвойовій, Артюхова, Польовій, Москаленка, Каласовка, Хутірській, Садовій, Дригучій, Ковалинській, Поліській, Дружби, Солов’їній, Шевченка, Шкільній, Новомирській, Молодіжній та на провулку Москаленка.
  • у Єрківцях (Дівичківська ТГ) — на вулицях Польовій, Жовтневій, Сонячній, Ферапонтовій, Пасічній, Зоряній, Набережній, Озерній, Новій, Горького, Східній, Березовій, Мисливській, Місячній, Миру та на Весняній.
  • у Хоцьках (Циблівська ТГ) — на вулицях Комсомольській, Шевченка, Комунарській, Жовтневій, Старий Шлях, Першотравневій, Чапаєва, Новосільській, Миру, Гельмязівській та Парковій.
  • у Соснові (Студениківська ТГ) — на вулиці Новомарківській.

Нагадуємо, у Переяславі триває розчищення території колишнього військового містечка. Звідти необхідно вивезти понтон. Але це не так просто, як здається.

Юлія Кравченко

Нагору