Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Футболісти-ветерани “Солонців” із Переяслава зіграли з іменитими гостями з Полтавщини

Футбольний клуб “Солонці” з Переяслава у товариському матчі поступився “Пирятину”. Матч завершився з рахунком 1:2.

Вчора, 12 травня, на стадіон імені Валерія Лобановського у Переяславі зустрілися ветеранські команди (віком гравців понад 35 років): “Солонці” приймали “Пирятин” із Полтавщини. Гості досить імениті – дворазові чемпіони Європейських ігор майстрів з футболу серед ветеранів (45+). Тож після стартового свистка характер товариського матчу зовсім втратив свою актуальність, на полі розпочався справжній чоловічий поєдинок, проте без зайвої грубості та травм. Журналіст Інформатора побачив це на власні очі.

Наприкінці першого тайму гості все частіше проводили атаки на ворота “Солонців” і відкрили рахунок. У другому таймі вони його подвоїли. Після цього трішки розслабилися і у переяславців виникли нагоди забити також. Юрій Кривенко взяв ініціативу на себе і став завдавати небезпечних ударів з далекої відстані. Один з таких пострілів втілився у видовищний гол – 1:2.

Нагадаємо, що в понеділок на цьому ж стадіоні відбувся матч значно вищого статусу – 1/8 фіналу Кубка Київщини. На жаль, переяславський “Матадор” поступився ФК “Калинівка” 1:4.

Ярослав Мороз

Нагору