ЖИТТЯ

“Матадор” із Переяслава прийме минулорічного чемпіона з Дем’янець: анонс футбольного туру

Завтра відбудеться другий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. У центральному матчі “Матадор” прийме Дем’янці.

У суботу, 15 травня, відбудуться чотири матчі другого туру чемпіонату Переяславщини з футболу. В центральному протистоянні на університетському стадіоні у Переяславі о 17:30 “Матадор” прийме минулорічного чемпіона з Дем’янець. Переяславці вже втратили очки, зігравши внічию із Семенівкою, тож тут налаштовані на перемогу. Дем’янці стартували з впевненої перемоги над аутсайдером Циблями 6:0, і не збирається скидати обертів. Про це повідомляє Інформатор.

Цікавим може виявитися й протистояння на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі, де “Солонці” прийматимуть срібного призера минулої першості Семенівку (Студениківська ТГ). Матч розпочнеться о 17:00. А о 15:00 у Вовчкові місцева команда прийме “Переяслав-БРСМ”. Також о 17:00 Циблі вдома зіграють із одним з фаворитів турніру – дівичківським “Дніпром”. Команда Лецьок у цьому турі суперника не має.

Нагадаємо, що 12 травня на стадіон імені Валерія Лобановського у Переяславі зустрілися ветеранські команди (віком гравців понад 35 років). “Солонці” приймали “Пирятин” із Полтавщини.

Віталій Усик

Фото Переяслав.City

Нагору