ЖИТТЯ

Вікторія Кондусь з Переяслава у складі збірної України з баскетболу вилетіла в Білорусь

Жіноча національна збірна України з баскетболу 3х3 вилетіла до Білорусі в рамках підготовки до кваліфікації на Олімпіаду. Серед гравчинь є й переяславка Вікторія Кондусь.

Завтра, 15 травня, команда України з баскетболу зіграє двома складами в контрольному турнірі в Білорусі. Готуються до кваліфікації на Олімпіаду в Токіо. Переяславка Вікторія Кондусь гратиме за другий склад. Суперниками наших дівчат у Мінську будуть збірні Білорусі: національна, U-23, U-21 та U-17. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сайт федерації баскетболу України.

Розклад матчів збірних України на 15 травня:

  • 16:10 Україна-1 – Білорусь U-17
  • 16:25 Україна-2 – Білорусь U-21
  • 16:50 Білорусь-1 – Україна-2
  • 17:00 Україна-1 – Білорусь U-23

Після Білорусі збірна України з баскетболу має зіграти на контрольному турнірі в Нідерландах. І вже далі їх чекає кваліфікація на Олімпіаду в Токіо у місті Грац, що в Австрії, яка почнеться 26 травня й триватиме п’ять днів – до 30 травня. У групі B суперниками збірної України будуть Іран, Японія, Австралія та Таїланд. У чвертьфінал виходять по дві команди з групи. Путівки на Олімпіаду отримають три призери за підсумками змагань.

Раніше ми вже писали про спортивні досягнення Вікторії Кондусь. 10 квітня вона стала чемпіонкою України з баскетболу у складі команди “Прометей”.

Нагору