ЖИТТЯ

Конкурс краси TOP FACE PEREIASLAV: голосування закінчиться сьогодні, переможницю оголосять в неділю

Хочете на власні очі побачити нагородження головної красуні Переяслава? Приходьте в неділю до центральної площі.

У неділю, 16 травня, о 15:00 у сквері “Серце Переяслава” відбудеться нагородження переможниці конкурсу краси TOP FACE PEREIASLAV. Сьогодні о 7:00 стартувало голосування за п’ятірку фіналісток у Telegram-каналі проєкту, однак організатори виявили, що учасниці “накручують” собі голоси. Тому екстрено прийняли рішення змінити формат голосування. Тепер проголосувати за фаворитку можна лише через гугл-форму. Триватиме це до 22:00 сьогоднішнього дня. Потім свої бали розподілить журі. Ім’я переможниці ми дізнаємося вже на урочистостях. Про це повідомляє Інформатор.

Фіналістки:

На захід організатори запрошують всіх охочих, оскільки все відбуватиметься просто неба. Зберуться всі фіналістки, члени журі, партнери. Зокрема, має бути головний спонсор конкурсу, депутат Київської обласної ради Юрій Павлушко. Інформатор окремо нагородить міс глядацьких симпатій читачів нашого сайту. Голосування за неї триває на нашому Telegram-каналі. Що вона отримає? Дізнаєтесь на святі.

Глядачів порадують не лише інтригою, а й творчістю. З піснями виступить переяславський дует Lyach/Petrova.

Нагадаємо, що Інформатор провів із фіналістками вирішальний день конкурсу. Як вони знімалися у музеї просто неба та для TikTok, дивіться за посиланням.

Віталій Усик

У колажі – фото Олега Чемериса

Нагору