Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Автомобіль Ssangyong врізався у Lanos і поїхав геть: відео з місця події

Автомобіль здавав задом і врізався в інший. Відразу втік з місця події.

Сьогодні, 22 травня, о 12:12 на вулиці Б. Хмельницького поблизу другого відділення “Нової пошти” трапилася ДТП. Авто Ssangyong виїжджало задом на дорогу, де зіткнулося з автомобілем Lanos, який стояв на обочині з правого боку. Ssangyong швидко покинув місце події. Однак жителька Переяслава К.І. зафіксувала зіткнення на відеореєстатор у своїй автівці і надала кадри Інформатору.

Ми знайшли водія Lanos громадянина Д.Д., який проживає у Циблях. Він сказав, що у цей момент саме оформляв квитки на відпочинок в турагенції. Коли вийшов, то вже нікого не було. Досить серйозно пошкоджено заднє ліве крило його автомобіля. Він звернувся до поліції, також отримав це відео з реєстратора для доказів.

Ближче до 13-ї години К.І. повідомила, що підозрюваного виявили біля супермаркету АТБ на вулиці Покровській, це літній чоловік. Йому пояснили, що трапилося, й він сам знайшов водія пошкодженого авто, щоб вирішити цю проблему. Сам Д.Д. зателефонував до Інформатора й подякував К.І. та поліції, які так швидко відреагували й не були байдужими до цієї неприємної ситуації.

Нагадаємо, що у Переяславі мали обмежити рух вантажного транспорту через місто. Блоками це зробити не дозволили, тож шукають інші шляхи.

Віталій Усик

Нагору