ЖИТТЯ

Десять хлопців побили одного та крадіжка, що тягнулася два тижні: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 21 травня переяславські поліцейські мали 23 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 21 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 23 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 10:57 житель села Велика Каратуль повідомив, що протягом двох тижнів невідомі особи проникали в його домівку й крали речі. Зі слів заявника, грабіжники потрапляли туди через вікно кухні. Що саме викрали з дому поки встановлюється. З господарчого будинку викрали дві газонокосилки, дві бензопили та культиватор. Підозрюваних немає.

Вже о 00:23, 22 травня жителька села Велика Каратуль повідомила, що десять невідомих осіб побили її 17-річного брата. Злодіям на вигляд 17-18 років.

О 00:24, 22 травня поліції повідомили про ДТП на трасі Київ-Черкаси в 4,5 км від Переяслава. Зіткнулися дві автівки, після чого з’їхали в кювет. Є загроза вибуху. Один з водіїв вийшов із авто, інший – ні. Що з другим – невідомо.

Сьогодні зранку, о 04:15 жителька села Єрківці, 10-річна дівчинка подзвонила в поліцію й розповіла, що співмешканець її матері буянить та б’є маму віником. Неповнолітня заявниця просила наряд поліції.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасних випадків) у селі Соснова.

Нагадуємо, що протягом доби 21 травня сталася жахлива на вулиці Героїв Дніпра. Загинула велосипедистка. Відео можна побачити за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору