ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: приготуйте салат з тунцем та маринованим перцем

Салат надзвичайно простий в приготуванні, легкий і виходить дуже ароматним, соковитим і смачним. Тунець неймовірно ніжний і м’який та салату насичений рибний аромат. 

Детальніше про приготування цього салату розповість Інформатор.

Інгредієнти:

  • 250 г маринованого солодкого перцю
  • 3 варені яйця
  • 1 цибулина
  • 1 банка консервованого тунця
  • 10 оливок
  • 3 ст. л оливкової олії
  • сіль та перець за смаком

Приготування:

  1. Круто зварені яйця поріжте кожне на 4 частини, цибулю – тонкими півкільцями.
  2. Поріжте навпіл оливки, тунець розділіть на окремі шматочки.
  3. Маринований перець відцідіть від маринаду та поріжте на невеликі шматочки.
  4. У широкий салатник викладіть шарами шматочки перцю, порізані яйця, півкільця цибулі. Зверху покладіть шматочки тунця, оливки і все полийте оливковою олією.
  5. Зверху посоліть і поперчіть за смаком.

Оксана Симоненко

 

Нагору