Салат надзвичайно простий в приготуванні, легкий і виходить дуже ароматним, соковитим і смачним. Тунець неймовірно ніжний і м’який та салату насичений рибний аромат.
Детальніше про приготування цього салату розповість Інформатор.
Інгредієнти:
- 250 г маринованого солодкого перцю
- 3 варені яйця
- 1 цибулина
- 1 банка консервованого тунця
- 10 оливок
- 3 ст. л оливкової олії
- сіль та перець за смаком
Приготування:
- Круто зварені яйця поріжте кожне на 4 частини, цибулю – тонкими півкільцями.
- Поріжте навпіл оливки, тунець розділіть на окремі шматочки.
- Маринований перець відцідіть від маринаду та поріжте на невеликі шматочки.
- У широкий салатник викладіть шарами шматочки перцю, порізані яйця, півкільця цибулі. Зверху покладіть шматочки тунця, оливки і все полийте оливковою олією.
- Зверху посоліть і поперчіть за смаком.
Оксана Симоненко