ЖИТТЯ

Кошенят із пункту перетримки роздавали на недільному базарі в Переяславі

Вчора на базарі у Переяславі можна було взяти собі котика. Абсолютно безкоштовно.

23 травня голова ГО “Кіт у чоботях” Тетяна Зайцева приїхала на Шкільну в Переяславі, щоб під час базару роздати котиків. Вона взяла із собою 5 кошенят (хлопчиків), із яких троє відшукали нових господарів та дім. Про це повідомляє Інформатор.

Тетяна привозить на базар таких кошенят, які вже самостійно їдять, ходять до лоточка. Через те, що пункт перетримки досі розміщується в її власному будинку в селі Харківці та вулиці Героїв, 14, кошенята постійно там не зможуть проживати. Наразі котиків аж 31 – це забагато для одного будинку. Дорослих котів довго ніхто не забирає, тому активістка планує встановити ще кілька будиночків для них у Переяславі для того.

Також в наступну неділю Тетяна Зайцева планує привезти ще кількох кошенят на базар. Тому якщо ви хочете собі пухнастого, м’якого та грайливого домашнього улюбленця, приходьте 30 травня на базар і забирайте безкоштовно.

Якщо ви хочете допомогти котикам фінансово – картка ПриватБанку 5168 7427 1574 5604

Тел. Тетяни Зайцевої: (066) 695-69-28 або секретарки громадської організації “Кіт у чоботях” Ірини Пюри, тел. (063) 791-66-67.

Оксана Симоненко

Нагору