ЖИТТЯ

У погребі знайшли труп, скутерист збив жінку на переході: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 23 травня переяславські поліцейські мали 25 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 23 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 25 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 11:18 надійшло повідомлення про те, що у селі Переяславське на вулиці Горького знайомий побив чоловіка. Заявниця попросила викликати швидку, тому що у потерпілого розбитий ніс та велика кровотеча.

О 14:38 надійшло повідомлення, що в магазині “Єва” у Переяславі на вулиці Богдана Хмельницького чоловік порушує правила карантину та відмовляється одягати маску. 

О 14:59 у Переяславі на вулиці Богдана Хмельницького біля будинку податкової інспекції на пішоходному переході мопедист на скутері VIPER STORM збив жінку, нанісши тілесні ушкодження. У постраждалої – закритий перелом правої великогомілкової кістки, її госпіталізували до бориспільської лікарні. У зведенні йдеться, що вона переходила дорогу, але раптом різко почала рухатися в протилежному напрямку.

О 17:15 на автошляху Київ-Переяслав сталася ДТП. Зіткнулись Mitsubishi Outlander та джип Korando. Ніхто не постраждав.

О 18:39 чоловік повідомив поліції, що у Студениках (Студениківська ТГ) на провулку Лісовому його дружина пішла з дому дві години тому в невідомому няпрямку та не повернулась. Вона зникала й раніше, має проблеми з пам’яттю. Була одягнена в темну куртку, сіру спідницю, має сиве волосся, зріст 175 см, середньої тілобудови.

О 21:22 у Соснові (Студениківська ТГ) на вулиці Космонавтів староста села у погребі виявив труп літнього чоловіка. У нього була кров на потилиці. Припустив, що той впав у погріб.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у селі Студеники Студениківської ТГ та в Переяславі.

Нагадаємо, що 21 і 22 травня місцеві поліцейські шукали водіїв мотоциклів, мопедів і скутерів, які порушують ПДР, чим наражають себе та інших на небезпеку. Таких людей у Переяславі виявилося чимало. Як їх затримували, ви можете прочитати та побачити тут.

Оксана Симоненко

Нагору