ЖИТТЯ

ДТП з постраждалими, шахрайство з нерухомістю: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 30 травня переяславські поліцейські мали 24 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 30 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 18:04 на в’їзді до Переяслава біля автозаправки “БРСМ-нафта” трапилася ДТП. Зіткнулися автомобіль та мотоцикл (марки не вказуються). Двох постраждалих із Дем’янець Переяславської ТГ та Стовп’яг Дівичківської ТГ госпіталізували до бориспільської лікарні. У них – закриті черепно-мозкові травми та рвані рани на тілі.

О 19:49 Н.М. 2004 р.н. із Єрківець Дівичківської ТГ повідомив, що знайшов в інтернеті оголошення про оренду квартири. На банківську карту переказав 2 тисячі гривень, однак після цього на зв’язок із ним не виходять. Про те, як не потрапити на гачок шахраїв з нерухомості, Інформатор писав раніше.

О 23:52 до поліції надійшло повідомлення, що у Малій Каратулі Ташанської ТГ невідомі особи на автомобілі Renault порушують правила дорожнього руху. Заявниця припустила, що водій у стані алкогольного сп’яніння.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у селі Дениси Ташанської ТГ та дві в Переяславі.

Нагадаємо, що вчора ми давали таке ж інформаційне зведення за добу. Про найцікавіші події читайте за посиланням.

Віталій Усик

Нагору