ЖИТТЯ

Чемпіонат Переяславщини з футболу: трійка лідерів може не здобути очок в цьому турі

Завтра відбудеться черговий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. “Матадор” має нагоду вискочити з четвертого місця на друге.

У суботу, 5 червня, відбудеться п’ятий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. Цікавий він тим, що вся трійка лідерів може втратити очки. При цьому “Матадор” із Переяслава має нагоду вискочити з четвертого місця на друге. Деталі пояснює Інформатор.

Лідер “Дніпро” у Дівичках о 17:00 прийме Вовчків, який завжди може нав’язати боротьбу. А Дем’янці о 15:00 вдома зіграють із “Переяслав-БРСМ”, який у минулому турі нарешті здобув перше очко. При цьому не аби з ким, а із одним з фаворитів – Семенівкою. Тож чому б не забрати кілька залікових пунктів ще і в дем’янчан? Семенівка у п’ятому турі не гратиме. Тож за незвичайної, але цілком ймовірної ситуації, коли всі три лідери не наберуть очок, у них буде такий розклад: “Дніпро” – 10 очок, Дем’янці – 9, Семенівка – 8.

“Матадор” же має  здобути три очки у гостях в Циблях і зрівнятися з “Дніпром”. Матч розпочнеться о 17:00. Про матч “Солонці” – Лецьки говорити нічого. Фаворит тут очевидний – переяславці.

Нагадаємо, що завтра також відбудуться міжнародні змагання з тріатлону “Слов’янська хвиля”. Через це деякі вулиці міста перекриють.

Віталій Усик

Фото Переяслав.City

Нагору