ЖИТТЯ

Переяслав і п’ять сіл можуть лишитися без електроенергії: коли та чому

Завтра Переяслав та п’ять сіл колишнього району можуть частково лишитися без світла. Електроенергію відключать у зв’язку з плановою реконструкцією.

У суботу, 12 червня, електроенергію можуть відключити у Переяславі, Стовп’ягах, Кавказі, Гайшині, Хоцьках і Пологах-Чобітьках у зв’язку із запланованою реконструкцією. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8 до 20 години:

  • у Переяславі – на вулицях Кузнецова, Кравченка, Губаря, Новоселицькій, Низинній, Героїв Дніпра, Яблуневій, Богуна, Правика, Каранській, Дібровній, Степовій, Літописній, Музейній, Космонавтів, Каштанній, Дружби, Алєксєєва, Петухова, Комарівській, Тараса Федоровича, Богдана Хмельницького, Комунарській, Волинській, Осінній, Літній, Зимовій, Пшеничній, Прибережній, Святковій, Хуторянській, Привітній, Об’їзній, Борисівське поле та на провулку Тараса Федоровича.
  • у Стовп’ягах (Дівичківська ТГ) – на вулицях Польовій, Комунарській, Садовій.
  • у Кавказі (Дівичківська ТГ) – на вулицях Вишневій, Польовій, Незалежності, Низинній та Історичній.
  • у Гайшині (Переяславська ТГ) – на вулицях Стаднійчука, Садовій, Переяславській, Покровській, Польовій, Шевченка, Гайовій.
  • у Хоцьках (Циблівська ТГ) – на вулицях Комсомольській, Шевченка, Комунарській, Жовтневій, Старий шлях, Першотравневій, Чапаєва, Новосільській, Миру, Гельмязівській та Парковій.
  • у Пологах-Чобітьках (Циблівська ТГ) – на вулицях Жовтневій, Польовій та Радянській.

Нагадуємо, минулий тиждень був насичений спортивними подіями та іншими цікавими ситуаціями. Дивіться це у свіжому дайджесті новин.

Нагору