ЖИТТЯ

Кафешки, річка й поцілунки: що публікували жителі Переяслава цього тижня в Instagram

Ви теж не встигли помітити, як пролетіли два тижні літа? Шалений темп насиченого життя переяславців просто не залишає часу слідкувати за днями. Про яскравість життя свідчать і соцмережі місцевих жителів.

Що цікавого публікували переяславці в Instagram, покаже Інформатор.

Надворі вдень вже доволі спекотно, тому люди “ховаються” в прохолодних приміщеннях кафешок, барів та ресторанів. І не дивно, бо там можна не тільки уникнути спеки, а ще й смачно поїсти. Нам пощастило, що скасування жорстких карантинних обмежень припало саме на літо.

@olja084292018

@dabo4ka

@trava_bar

Літо – пора не тільки плюсової температури, а й теплих емоцій. А що може бути тепліше за щире кохання? Саме його показують обіймами та поцілунками. Цього тижня таких фото в соцмережах переяславців було дуже багато.

@s_a_s_h_a__19

@kiruha_the_stunt

@melnik_igorr

Не можна забувати й про відпочинок на природі. Найособливіший – біля річки. Деякі жителі Переяслава вже встигли відкрити купальний сезон, а є й ті, хто поки ніжиться на березі. Втім, до річки цього тижня ходило чимало людей. Можливо, й вам пора відвідати набережну Дніпра?

@oleksandr6257

@alina_69.00

@kroxa6

@yakoven_ko

Нагадуємо, у собачому притулку в Переяславі зараз 58 тваринок. Познайомтеся ближче з трьома мешканцями пункту перетримки — Спайком, Джессі та Маскою.

Юлія Кравченко

Нагору