ЖИТТЯ

У Переяславі та п’яти селах можуть відключити світло: де та коли

Завтра Переяслав та п’ять сіл колишнього району можуть частково лишитися без світла. Електроенергію відключать у зв’язку з плановою реконструкцією, технічним обслуговуванням та капітальним ремонтом.

У понеділок, 14 червня, електроенергію можуть відключити у Переяславі, Соснові, Денисах, Сомковій Долині, Великій Каратулі та Чирському у зв’язку із запланованою реконструкцією, технічним обслуговуванням та капітальним ремонтом. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8 до 17 години:

  • у Переяславі – на вулицях Лозовій, Сосновій, Лісовій, Кооперативній, Лагерній 1, 40-річчя визволення Переяславщини, Ярмарковій, Соборній, провулку Коцюбинського, Солонці, Коцюбинського, Петра Дорошенка, провулку Петра Дорошенка, Федора Лободи, Белінського, Чехова, провулку Чехова, Надії Курченко, Дощовій.
  • у Соснові (Студениківська ТГ) – на вулицях Поліській, Новомарківській, Леніна, Космонавтів, Жовтневої Революції, Радянській, Перемоги, Береговій, Гагаріна, Садовій.
  • у Денисах (Ташанська ТГ) – на вулицях Набережній, Центральній, Вишневому яру, Береговій, Заболотнього, Форостовського, Шевченка, Золотогірській, Городищенській, Соборній, Незалежності, Таращанській, провулку Павлюченка.

З 8:00 до 18:00:

  • у Сомковій Долині (Студениківська ТГ) – на вулицях Перемоги, Якима Сомка, Христини Цуприк, Садовій, Шевченка, провулку Перемоги, Пугачова.

З 8:00 до 20:00:

  • у Великій Каратулі (Переяславська ТГ) – на вулицях Сахна, Перемоги.
  • у Чирському (Переяславська ТГ) – на вулиці Покровській.

Нагадаємо, що 13 червня на базарі в Переяславі було багато людей. На деякі фрукти ціна знизилась, про це ви можете дізнатись тут. 

Оксана Симоненко

Нагору