ЖИТТЯ

Загорілася людина, авто врізалось в стовп: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 14 червня переяславські поліцейські мали 38 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 14 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 38 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 10:59 поліції повідомили, що в Переяславі на вулиці Героїв Дніпра автомобіль Lanos на швидкості в’їхав у лежачий стовп. Заявник повідомив, що водій, скоріш за все, у стані алкогольного сп’яніння. Попросив наряд поліції.

Об 11:23 надійшло повідомлення про те, що в селі Дениси Ташанської ТГ хлопець 2003 р.н. отримав опіки живота та кінцівок 2-3 ступеню (приблизно 40% поверхні тіла). Під час косіння трави юнак випадково облився бензином, який загорівся на його одязі. Його госпіталізують в опіковий центр у Києві.

О 15:00 на вулиці Богдана Хмельницького в Переяславі зіткнулися два автомобілі. На одного із водіїв поліцейські склали адміністративний протокол за статтею 124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху). Марки автомобілів, які потрапили в аварію, не повідомляються.

Вже сьогодні, 15 червня, о 3:44 поліція виїхала на вулицю Фабричну в Переяславі – люди поскаржилися на шум. Під час проведення поверхневої перевірки у чоловіка 1990 р.н. виявили порошкову речовину, схожу на амфетамін.

Також за добу поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у селах Світанок Цибліської ТГ, Пологи-Вергуни Ташанської ТГ, Дівички Дівичківської ТГ та дві в Переяславі.

Нагадуємо, у Переяславі може з’явитися канатний парк. На засіданні виконкому це підтримали.

Юлія Кравченко

Нагору