ВЛАДА

У Переяславі хочуть створити канатний парк

У Переяславі може з’явитися канатний парк. На засіданні виконкому це підтримали.

На одинадцятому засіданні виконавчого комітету міської ради 15 червня погодили створення на території парку Шевченка (біля ЦКМ) канатного атракціону. Його розмістить ФОП Кучма Аліна Сергіївна. Про це повідомляє Інформатор.

Аліна Кучма попросила надати дозвіл на облаштування мотузкового атракціону. Рішення про це прийняли одноголосно. Міський голова Переяслава Вячеслав Саулко наголосив, що звернення щодо створення сучасного канатного парку надходило не лише від Аліни Кучми, а ще й від жителів міста – батьків, які хотіли б проводити час із дітьми в такому місці.

– Там достатньо гарні дерева. Встановлення парку їм не шкодитиме. Це є позитивним кроком для нашого міста, – зазначив Вячеслав Саулко. – Гарна пропозиція, яку треба втілювати. Зараз більшість підприємців створюють щось на кшталт генделиків. У центрі міста є “Trava bar”, де вночі пиячать та гуляють на всю площу. Саме через це нам треба більше місць, де діти можуть гуляти, а не якісь центри розпусти. Це я так, для прикладу.

Головний архітектор Переяслава Петро Пурденко попросив, щоб підприємиця звернулася до архітектурного відділу задля перевірки обраної місцевості та оцінки ситуації.

Нагадуємо, сьогодні зранку в Переяславі хлопців проводжали на службу до армії. Як це було, читайте за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору