ЖИТТЯ

У Переяславі та п’ятьох селах можуть відключити світло: коли та чому

Завтра Переяслав та п’ять сіл колишнього району можуть частково лишитися без світла. Електроенергію відключать у зв’язку з плановою реконструкцією.

У четвер, 17 червня, електроенергію можуть відключити у Переяславі, Ковалині, Стовп’ягах, Горбанях, Чопилках і Улянівці у зв’язку із запланованою реконструкцією. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8 до 18 години:

  • у Переяславі – на вулицях Шкільній, Івана Мазепи, Покровській, Сковороди, Богдана Хмельницького, Новокиївському шосе, Ярослава Потапенка, Мічуріна, Ганни Самутіної, Суворова, Петропавлівській, Якубовського, Жданова, Бажана, Гагаріна, Сковороди, Підварській, Металургів та на провулках Сергія Лазенка та Чернишевського.
  • у Ковалині (Дівичківська ТГ) – на вулицях Каласовка, Садовій, Центральній, Ковалинській, Поліській, Дружби, Солов’їній, Польовій, Шевченка, Шкільній, Новомирській, Молодіжній.
  • у Стовп’ягах (Дівичківська ТГ) – на вулицях Шевченка, Шкільній та Дружби.

З 8 до 20 години:

  • у Горбанях (Ташанська ТГ) – на вулицях Леніна, Гагаріна, Переяславській, Перемоги, Горького, Жовтневої Революції, Космонавтів.
  • у Чопилках (Ташанська ТГ) – на вулицях Центральній, Богдана Хмельницького, Шевченка, Гора та на провулках Шевченка та Богдана Хмельницького.
  • в Улянівці (Ташанська ТГ) – на вулицях Шкільній, Середній, Підгірній, Молодіжній та Польовій.

Нагадуємо, у Переяславі й надалі можна вести підприємницьку діяльність біля водних об’єктів. Ці підприємці сплачуватимуть такі ж податки, як і ті, що працюють на території міста.

Юлія Кравченко

Нагору