Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

У Переяславі та чотирьох селах можуть відключити світло: де та коли

Завтра Переяслав та чотири села колишнього району можуть частково лишитися без світла. Електроенергію відключать у зв’язку з капітальним ремонтом і плановою реконструкцією.

У п’ятницю, 25 червня, електроенергію можуть відключити у Переяславі, Греблі, Гайшині, Дем’янцях і Козлові у зв’язку із запланованим капітальним ремонтом та реконструкцією. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8 до 20 години:

  • у Переяславі – на вулицях Святилівській, Борисоглібській, Громова, Богомольця, Гаврила Куреди, Остапа Вишні, Соборній, Борисівське поле, Можайській, Металургів, Заповітній, Наливайка, Тітовського, Привітній, Ранковій, Криворізькій, Миколи Костомарова, Свободи, Героїв Дніпра, Волошковій, Михайла Леонтовича, адмірала Нахімова, Весняній, Літній, Житній, Вечірній, Володимира Мономаха, Володимира Глібовича, Михайла Грушевського, Кожум’яки, Пєсклова, Гончара, Богдана Хмельницького, Ярослава Мудрого, Короленка, Чайковського, Гоголя, Лермонтова, Павла Тетері, Панаса Мирного, Новокиївське шосе, Ярослава Потапенка, Мічуріна, Ганни Самутіної, Суворова, Петропавлівській, Якубовського, Жданова, Бажана, Гагаріна, Сковороди і на провулках Чернишевського та Сергія Лазенка.
  • у Греблі (Переяславська ТГ) – на вулицях Шевченка, Миру та Новій.
  • у Гайшині (Переяславська ТГ) – на вулицях Гайовій та Шевченка.
  • у Дем’янцях (Переяславська ТГ) – на вулицях Партизанській, Кучеренка, Озерній, Шкільній, Центральній, Молодіжній, Володі Ганзі та Кучеренка.
  • у Козлові (Студениківська ТГ) – на вулиці Піщаній.

Нагадуємо, що 20 червня у Переяславі п’яний водій збив хлопця. Детальніше про це ви можете дізнатись тут. 

Нагору