ЖИТТЯ

“П’яний водій зачепив сина на узбіччі та протягнув 24 метри”: деталі ДТП у Переяславі

Нещодавно у Переяславі п’яний водій збив хлопця. Ми дізналися деталі ДТП.

20 червня о 22:14 у Переяславі на вулиці Рибальській водій на Renault Kangoo збив людину. Протягнув її на капоті кілька метрів. Постраждалим був Б.В. 2002 р.н. Вчора у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП Інформатору повідомили, що він не має тілесних ушкоджень. Однак вже ввечері 22 червня у Facebook користувачка Кристина Беглец опублікувала фото цього хлопця та написала: “Водитель ехал в нетрезвом состоянии на машине Renault Kangoo на обочине сбил, провез на копоте на большой скорости, потом добавил газу и мой сын перелетел через всю машину, протянул до падения 24 метра. У него множественные ушибы, наложены швы на голове и на подбородке и т.д.”.

У відділі поліції Інформатору вже сьогодні, 23 червня, повідомили уточнену інформацію. Насправді, за даними правоохоронців, водій не повернувся на місце ДТП, а поїхав далі й злетів у кювет і вже потім його затримали працівники поліції. Додали, що тілесних ушкоджень не було, а лише садини. Однак до легких тілесних ушкоджень належать і синці, і садна (анатомічні ушкодження). За цим фактом правоохоронці склали адміністративні матеріали, які направлять до суду.

Мама постраждалого Христина Жуган (у Facebook вона підписана іншим прізвищем) розповіла Інформатору свою версію події:

— Віталій Беглець — це мій син. Він йшов на вулиці Рибальській на узбіччі дороги. Як говорили свідки, ця машина не вперше так гнала на тій вулиці. Водій був дуже п’яний, зачепив сина на узбіччі та протягнув на капоті 24 метри, викинувши на інший бік узбіччя. Після цього водій не зупинився та поїхав далі, але знайшлися добрі люди, які його наздогнали. На місце події він не повертався. У лікарні сказали, що це просто диво, що хлопець залишився живим. Попри те, що переломів немає, сину зашивали голову, він отримав численні рани, садини. У дитини сильна психологічна травма. У лікарню в Бориспіль нас забрали ввечері, а вже о 5-й ранку сказали їхати додому. Зараз він ледь ходить, у нього все болить та крутиться в голові. Водій, який збив мого сина, – Сергій Стратієнко. За скоєне йому виписали лише адміністративний штраф та позбавили водійських прав. Мені сказали в поліції: “Він же не помер”.

Нагадаємо, що в грудні минулого року в Переяславі чоловік влаштував стрілянину й поранив іншого. В суді його виправдали.

Віталій Усик та Оксана Симоненко

Фото надала Христина Жуган

Нагору