ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: запечіть молоду картоплю оригінальним способом

Спробуйте один з незвичайних способів приготувати молоді овочі. Запечіть їх у великій кількості морської солі – вони вийдуть м’якими та смачними. І, до речі, зовсім не пересоленими.

Як приготувати таким способом молоду картопельку, розповість Інформатор.

Продукти:

  • 500 г молодої картоплі
  • 550-600 г морської солі
  • зелень за смаком

Спосіб приготування:

  1. Намагайтеся вибирати картоплю приблизно однакового розміру. Промийте її, а потім підсушіть. Чистити картоплю не треба.
  2. Половину солі розподіліть рівним шаром по дну чавунної сковороди або форми для запікання.
  3. Зверху викладіть картоплю, засипте сіллю, що залишилася і розрівняйте.
  4. Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці приблизно 35-45 хвилин. Чим дрібніша картопля, тим швидше вона буде готова.
  5. При подачі можна додати нашинковану зелень.

Нагору