ЖИТТЯ

Автобуси із Переяслава до Києва можуть змінювати маршрути руху: чому та як тепер їздять

Наприкінці червня на дорозі сполучення Бориспіль-Київ розпочали ремонтні роботи. Для водіїв залишили лише чотири смуги руху, це спричиняє великі затори. 

23 червня на швидкісній трасі сполучення Бориспіль-Київ розпочались ремонтні роботи. Зараз рух в обидва боки здійснюється лише тією частиною, якою раніше їхали в Київ. Двома смугами дорожнього руху курсують у напрямку Борисполя, двома іншими – в столицю. У зв’язку з такими обмеженнями на трасі утворюються величезні затори. Водії обирають: або стояти кілька годин в заторах, або їхати об’їзними шляхами. Водії маршруток, які їздять із Переяслава до Києва, через це також можуть змінювати свій маршрут. Про це повідомляє Інформатор.

Водії маршруток, які курсують з Переяслава до станції метро “Харківська”, можуть об’їжджати затори через Бортничі. Цією дорогою можна виїхати біля села Рогозів. Але не завжди так виходить, якщо є пасажири, в яких замовлені місця на зупинках у Щасливому, Пролісках та Малій Олександрівці. Тоді доводиться стояти в заторах, розповів Юрій, який працює водієм 27 років.

Цією маршруткою можна дістатись до метро “Харківська”

Юрій працює водієм вже 27 років

Переяслав-станція метро “Позняки”. Тут змінюють маршрут за потреби. Все залежить від водія та від ситуації: якщо затори великі, то їх об’їжджають. Є три різні варіанти об’їзду: село Вишеньки, місто Бровари та Бортничі. “Рухаючись в об’їзд, ми не минаємо жодне село на трасі Переяслав-Бориспіль. Ми виїжджаємо або в Борисполі, або зразу за ним”, – про це розповів водій Олександр.

У цієї маршрутки кінцева зупинка – метро “Позняки”

Переяслав-станція метро “Чернігівська”. Можуть об’їжджати затори, які утворюються на в’їзді до Борисполя повз “Епіцентр”. Саму ж трасу Бориспіль-Київ  вони оминають через місто Бровари. Через ремонт дороги маршрут до “Чернігівської” займає набагато більше часу. У п’ятницю можна їхати аж дві з половиною години, а в будні – приблизно 1 годину 40 хвилин, говорить Олександр, який працює водієм вже 10 років.

Водій Олександр

Ця маршрутка їде до станції метро “Чернігівська”

Нагадаємо, що 10 та 11 липня на Переяславщині сталися дві ДТП. Детальніше про них ви можете дізнатись тут. 

Оксана Симоненко

Нагору