ЖИТТЯ

“Мертвий” чоловік ожив, дівчина ледь не потонула: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 11 липня переяславські поліцейські мали 18 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 11 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 18 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 10:22 до поліції надійшло повідомлення, що у Переяславі на вулиці Михайла Грушевського біля під’їзду будинку лежить невідомий мертвий чоловік приблизно 30 років. Більше інформації заявниця не могла надати, тому що не підходила близько. Згодом виявилось, що жінка переплутала, – чоловік встав та пішов.

О 14:09 у Переяславі на вулиці Михайла Грушевського біля магазину “Спаська левада” сталася ДТП. Зіткнулись авто Honda та Suzuki. На громадянина П.С. 1983 р.н. склали адміністративний протокол за статтею 124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

О 20:03 поліції повідомили, що у Переяславі на міському пляжі К.К. 2007 р.н. наковталась води та ледь не потонула. Вона саме плавала на кругу. Постраждалу доставили до бориспільської лікарні.

12 липня о 5:37 чоловік повідомив поліції, що в його будинок у Гайшині Переяславської ТГ на вулиці Садовій пів години тому влучила блискавка, вимкнулось світло. Ніхто не постраждав. Попросив повідомити про подію в РЕМ.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у селах Тарасівка та Воскресенське Ташанської ТГ.

Нагадаємо, що у Студениках чоловік помер на робочому місці, а у Єрківцях дружина побила чоловіка сокирою. Детальніше про ці події дізнавайтесь тут. 

Оксана Симоненко

Нагору