ЖИТТЯ

У Переяславі в бібліотеці підключили якісний інтернет: компанія ХатаNET зробила це безкоштовно

ХатаNET підключила інтернет у міській бібліотеці Переяслава. У відділі культури й туризму міськради поскаржилися на нестачу фінансів, тому компанія зробила це безкоштовно. 

До компанії ХатаNET звернулись представники відділу культури Переяславської міськради з проханням підключити інтернет у другому корпусі ЦКМ (колишній РБК) та міській бібліотеці. Сьогодні, 13 липня, техпрацівники завершили монтування. Для міського бюджету це не коштувало ні копійки. Зазвичай же така послуга обходиться у близько 5 тисяч гривень. Про це Інформатору розповіли в ХатаNET.

Співзасновник ХатаNET Олександр Петруня розповів, чому ж компанія погодилась на безкоштовне встановлення:

– Це вже, певно, 55-й об’єкт соціальної місії ХатаNET. До таких об’єктів входять школи, різні клуби, сільради. Їм теж підключали в рамках соціальної місії, бо в них немає грошей. Коли відділ культури до нас звернувся, ми сказали: окей, готові зробити це безкоштовно. Так само безкоштовним для них буде й користування інтернетом. Чому? Бо живемо в цьому місті й дуже хочемо, щоб воно розвивалося.

Працівники компанії під час роботи

Завжди на позитиві

Тепер в колишньому РБК та бібліотеці є інтернет

Нагадуємо, що в червні на дорозі сполучення Бориспіль-Київ розпочали ремонтні роботи. Автобуси із Переяслава до Києва можуть змінювати маршрути руху. Детальніше про це дізнавайтесь тут. 

Юлія Кравченко

Нагору