ЖИТТЯ

Чоловік помер біля туалету, водій погрожував жінці: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 19 липня переяславські поліцейські мали 24 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 19 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 14:15 поліції повідомили по те, що у Єрківцях (Дівичківська ТГ) на вулиці Зоряній громадянка С.Л. з власної необережності в’їхала в припаркований причіп марки авто Nissan Juke. В результаті зіткнення ніхто не постраждав. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

О 17:31 надійшло повідомлення, що у Студениках (Студениківська ТГ) на трасі Київ-Харків біля АЗС КЛО заявниці Л.К. погрожував водій Lexus. Прямуючи на виклик, патрульні зв’язались із заявницею, яка повідомила, що чоловік висловлюється стосовно неї нецензурною лайкою, ображає її. Також жінка зазначила, що цей транспортний засіб вже поїхав в бік міста Харків. Інформацію передали іншим екіпажам.

20 липня о 3:48 заявник повідомив поліції про те, що у Хоцьках (Циблівська ТГ) на Канівському водосховищі двоє чоловіків К.В. 1986 р.н. та С.С. 1979 р.н. на гумовому човні незаконно виловлювали рибу за допомогою сіток. Відкрито кримінальне провадження за статтею 249 ККУ (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом). Їм загрожує штраф від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого.

О 5:12 поліції повідомили, що у Переяславі на вулиці Богдана Хмельницького біля туалету лежить чоловік віком близько 30 років. Тілесних ушкоджень немає, не рухається, що з ним невідомо. Поліція встановила, що В.Є. помер, причини встановлюються.

О 6:37 жінка повідомила поліції, що у Переяславі на вулиці Кузнєцова вночі викрали підлітковий велосипед Demix чорного кольору. На місці події від заявниці Б.Д. відібрано письмову заяву та пояснення. У скоєному підозрюють двох неповнолітніх хлопців.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасних випадків) у Переяславському (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 18 липня у Переяславі виявили чоловіка з гранатою за пазухою, а у Студениках билися брати. Детальніше про події дізнавайтесь тут. 

Оксана Симоненко

Нагору