ЖИТТЯ

У Переяславі та трьох селах не буде світла: графік планових відключень

Світла завтра може не бути в Переяславі та трьох селах колишнього району. Електроенергію відключать у зв’язку з реконструкцією, капітальним ремонтом та чисткою траси.

У четвер, 29 липня, електроенергію можуть відключити в Переяславі, Гайшині, Ковалині та Єрківцях у зв’язку з реконструкцією, капітальним ремонтом та чисткою траси. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8 до 20 години:

  • у Переяславі – на вулицях Можайській, Лагерній, Кооперативній, Орлова, Сосновій, Набережній, Поліській, 40-річчя визволення Переяславщини, Ярмарковій, Соборній, Коцюбинського, Петра Дорошенка, Федора Лободи, Белінського, Чехова, Надії Курченко, Дощовій, Солонці, Космонавтів, Каштанній, Дружби, Алєксєєва, Петухова, Комарівській, Тараса Федоровича, Ярослава Мудрого, Короленка, Чайковського, Гоголя, Лермонтова, Павла Тетері, Панаса Мирного та на провулках Орлова, 1-му Лагерному, Коцюбинського, Петра Дорошенка, Чехова, Тараса Федоровича.

З 8 до 18 години:

  • у Гайшині (Переяславська ТГ) – на вулиці Гайовій.
  • у Єрківцях (Дівичківська ТГ) – на вулицях Заводській, Мисливській, Агрономічній, Огородній, Жовтневій, Сонячній, Ферапонтовій, Пасічній, Зоряній, Набережній, Озерній, Пасічній, Горького, Східній, Березовій, Мисливській, Місячній, Бригадній, Уманській, Весняній, Дружби народів, Вишневій, Культури, Польовій та Новій.
  • у Ковалині (Дівичківська ТГ) – на вулицях Центральній, Гірській, Хвойовій, Артюхова, Польовій, Москаленка, Каласовка, Садовій, Молодіжній, Шевченка, Дружби, Шкільній, Новомирській та на провулках 1-му Москаленка, 2-му Москаленка, 3-му Москаленка, 4-му Москаленка та 5-му Москаленка.

Нагадуємо, нещодавно у Скадовську відбулись змагання “Золотий Колос України”. У них взяли участь і переяславські юні футболісти.

Юлія Кравченко

Нагору