ЖИТТЯ

Баффі, Єтті та Актриса: три мешканки пункту перетримки в Переяславі шукають родину

У притулку для собак в Переяславі зараз 62 тварини. Їх стало більше в порівнянні з минулим разом. Кожна з цих тваринок мріє потрапити в нову сім’ю. Сьогодні ви познайомитеся ближче з трьома мешканками пункту перетримки — Баффі, Єтті та Актрисою.

Тетяна Чеботарь, голова ГО “У добрі руки”, розповіла Інформатору історії трьох собак з притулку.

БАФФІ

Поява цієї собаки в пункті перетримки досі залишається таємницею. Невідомо звідки вона з’явилася у притулку. Приїхавши зранку на місце, працівники пункту перетримки побачили невідому собаку у вольєрі. Це була Баффі. Голова ГО “У добрі руки” Тетяна Чеботарь відмічає, що у Баффі дуже ніжний та лагідний характер. Собака не маленька, її вага – приблизно 12-13 кг.

Баффі

ЄТТІ

Навіть з фото можна зрозуміти, що характер у цієї собаки лагідний – вона спокійна, ніжна та добра. І, хоча Єтті – це велика, 13-кілограмова собака, вона дійсно стане гарним пухнастим другом, якого можна обіймати в ліжку. Таку незвичну кличку цій собаці дали через її зовнішній вигляд, а точніше – через розміщення шерсті на ній: на морді шерсть коротка, а по всьому тілу довга

Єтті

АКТРИСА

Працівники пункту перетримки вважають, що красуня Актриса – метиска порід лайка або хаскі. Вона неймовірно красива! Тетяна Чеботарь говорить, що Актриса співає як справжнісінька хаскі, але розміри нагадують розміри стандартного пса породи лайка.  Ця собака доволі гучна, непосидюча й дуже обожнює гратися. Вона стане ідеальним другом для активної людини.

Актриса

Якщо ви хочете собі домашнього улюбленця або чимось допомогти притулку, звертайтеся до членів ГО “У добрі руки”. Тел.: (063) 999-00-73, (095) 595-26-67 (Тетяна Чеботарь, голова ГО “У добрі руки”).

Нагадуємо, 30 липня біля Переяслава зіткнулися два автомобілі. Внаслідок аварії пішоходи отримали тілесні ушкодження.

Юлія Кравченко

Нагору