ЖИТТЯ

Хибні “зґвалтування” та ДТП без учасників: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 31 липня переяславські поліцейські мали 30 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 31 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 30 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

О 14:33 до поліції надійшло повідомлення про те, що у Переяславі на вулиці Михайла Грушевського сталося зґвалтування. Заявниця Б.К. 1998 р.н. розповіла, що що кум без згоди вранці зґвалтував її природнім шляхом, поки та спала. Додала, що сліди не змивала. На місці події поліція встановила, що інформація не підтвердилась, на заявницю склали протокол за хибний виклик.

О 17:30 повідомили, що на трасі Переяслав-Бориспіль біля повороту на Дівички (Дівичківська ТГ) автомобіль ВАЗ злетів з дороги. Зазначили, що водій неадекватний, можливо, у стані алкогольного сп’яніння. Прибувши на місце події, патрульні не виявили машини, учасників та заявника.

1 серпня о 1:48 надійшло повідомлення, що в Переяславі намагалися зґвалтувати громадянку Ш.Л. Заявниця повідомила, що її шантажував в лісі та хотів зґвалтувати невідомий чоловік, з яким вона відпочивала. На місці події поліція становила, що виникло непорозуміння: жінка була у стані алкогольного сп’яніння, заяви не писала.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі, в Хоцьках (Циблівська ТГ) та Ковалині (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 30 липня біля Переяслава зіткнулися два автомобілі. Внаслідок аварії пішоходи отримали тілесні ушкодження. Деталі ДТП ви можете дізнатись тут. 

Оксана Симоненко

Нагору