ЖИТТЯ

Усі матчі завершилися розгромами: огляд туру чемпіонату Переяславщини з футболу

Після чергового туру чемпіонату Переяславщини з футболу боротьба загострилася. Перші п’ять позицій – у межах п’яти очок.

У суботу, 31 липня, відбувся дванадцятий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. Поки лідер Семенівка (Студениківська ТГ) відпочивав, оскільки не мав суперника, його конкуренти здобули очки й наблизилися на небезпечну відстань. Про це повідомляє Інформатор.

Центральний матч зіграли у Дем’янцях, де вчора саме святкували День села. Тож дівичківському “Дніпру” слід було сильно постаратися, щоб перемогти діючого чемпіона та ще й тоді, коли йому просто заборонено поступатися на очах своїх вболівальників. У підсумку Дем’янці не впали обличчям у багнюку і розгромили “Дніпро” 4:0, наблизившись до Семенівки на відстань двох очок. А очне протистояння найкращих команд минулого сезону ще попереду.

У кожному з решти матчів також одна команда була явно сильнішою за іншу. У переяславському дербі “Матадор” вдома переміг “Солонці” 7:2. “Переяслав-БРСМ” також вдома розгромив Лецьки (Циблівська ТГ) 10:2. Переяславці наразі посідають друге місце, однак мають на один зіграний матч більше, ніж в інших претендентів на медалі. Циблі (Циблівська ТГ) не приїхали на матч із Вовчковом (Переяславська ТГ), тож вовчківчани здобули технічну перемогу.

Тепер турнірна таблиця має такий вигляд: 1. Семенівка – 23 очки; 2-3. “Переяслав-БРСМ”, “Матадор” – по 22; 4. Дем’янці – 21; 5. Вовчків – 18; 6. “Дніпро” – 16; 7. “Солонці” – 13; 8. Циблі – 3; 9. Лецьки – 0.

Нагадаємо, що в Переяславі більше трьох років існує спортивний клуб “Преслав”, але зараз він переживає складні часи. У клубі діти й дорослі займаються безкоштовно, втім, його ніхто не фінансує. Тренери вкладають власні кошти, а також залучаються фінансовою підтримкою батьків своїх вихованців, однак цих коштів недостатньо.

Віталій Усик

Фото тематичне

Нагору