ЖИТТЯ

У Переяславі та п’яти селах може не бути світла: коли та на яких вулицях

Світла завтра може не бути в Переяславі та п’яти селах колишнього району. Електроенергію відключать у зв’язку з плановою реконструкцією і технічним обслуговуванням. 

У п’ятницю, 6 серпня, електроенергію можуть відключити в Переяславі, Студениках, Козлові, Переяславському, Виповзках і Пологах-Вергунах у зв’язку з плановою реконструкцією та технічним обслуговуванням. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8 до 18 години:

  • у Переяславі – на вулиці Богдана Хмельницького.
  • у Студениках (Студениківська ТГ) – на вулицях Лісовій, Садовій, Молодіжній, Переяславській, Кравченка, Миру, Діагональній, Шевченка, Корзуна, Шкільній, Леніна, Польовій, 40 років Перемоги та на провулках Кравченка, 1-му Діагональному й 2-му Діагональному.
  • у Переяславському (Студениківська ТГ) – на вулицях Привокзальній, Лесі Українки, Польовій, Горького, Переяславській, Центральній, Молодіжній, Заводській, Гагаріна, Вишневій, Дружби, Прорізній, Бориса, Поліській, Серпневій, Вересневій та Ранковій.
  • у Козлові (Студениківська ТГ) – на вулицях Гайовій, Колгоспній, Майдан, Жулі, Гаманець, Шлях, Лої, Піщаній, Польовій, Касяни, Шкільній, Барабаші, Бойка, Загребля та Красоловки.

З 8 до 20 години:

  • у Виповзках (Ташанська ТГ) – на вулицях Молодіжній, Квітковій, Свято-Троїцькій, Шевченка, Садовій та Перемоги.
  • у Пологах-Вергунах (Ташанська ТГ) – на вулицях Одинця, Щорса, Макаренка, Набережній, Шевченка та Підгірній.

Нагадуємо, вчора на Переяславщині повісився чоловік. Він мав велику родину, власне господарство, жив із дружиною. Причини самогубства невідомі.

Юлія Кравченко

Нагору