ЖИТТЯ

Фейкова бомба, п’яна жінка буянить, побиття чоловіка: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 7 серпня переяславські поліцейські мали 34 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 7 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 34 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

21:09. Переяслав, вулиця Сковороди. Повідомили, що жінка в нетверезому стані буянить та кидається на людей із ножем. Її затримали й просили пришвидшити наряд поліції. По приїзду правоохоронці відібрали заяву та пояснення. Проводяться слідчі дії.

22:06. Переяслав. Громадянин В.Ю. 1981 р.н. неодноразово повідомляв поліції, що в Канівському водосховищі закладено бомбу. Мова чоловіка млява, нечітка, на поставлені питання не відповідав і постійно кидав слухавку. Встановлено, що В.Ю. психічно хворий, постійно телефонує на спецлінію “102” та повідомляє неправдиву інформацію. Чоловіка притягнуть до адміністративної відповідальності за хибний виклик згідно статті 183 КУпАП (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

8 серпня. 02:10. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. Громадянка С.Д. 1996 р.н. повідомила поліції про побиття її чоловіка, жителя села Мазінки (Переяславської ТГ) С.Д. 1999 р.н. Потерпілого госпіталізували. Діагноз: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, перелом кісток і носу, параорбітальна гематома зліва. Зі слів заявниці, травми наніс наочно відомий чоловік. Поліцейські відібрали заяву та пояснення.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницьких та не після нещасних випадків) у Переяславі.

Нагадуємо, вчора в Переяславі у чоловіка знайшли наркотичну речовину – метадон. На місці події працювала слідчо-оперативна група.

Юлія Кравченко

Нагору