ЖИТТЯ

Світла може не бути в трьох селах: коли й чому

Світла завтра може не бути в трьох селах колишнього району. Електроенергію відключать у зв’язку з технічним переоснащенням, плановим капітальним ремонтом і реконструкцією.

У понеділок, 9 серпня, електроенергію можуть відключити в Студениках, Козлові й Пологах-Яненках у зв’язку з технічним переоснащенням, плановим капітальним ремонтом і реконструкцією.. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8 до 18 години:

  • у Студениках (Студениківська ТГ) – на вулицях Пономаренка, Садовій, Переяславське Шосе, Переяславській, Миру, Урожайній, Шевченка, Корзуна, Лісовій, Польовій, Мохорівка, Якушева, Акаційовій, Студениківській, Вишневій, Козелецькій, Озерній, Якушева, Кільцевій та на 1-му провулку Пономаренка, на провулку Переяславське Шосе, Лісовому, Якушева, Пономаренка.
  • у Козлові (Студениківська ТГ) – на вулицях Гайовій, Колгоспній, Майдан, Жулі, Гаманець, Шлях, Лої, Піщаній, Касяни, Польовій, Шкільній, Барабаші, Бойка та Загребля.

Світла може не бути з 8 до 20 години:

  • у Пологах-Яненках (Циблівської ТГ) – на вулицях Новоселиця, Сонячній та Миру.

Нагадуємо, вчора в Переяславі в чоловіка знайшли наркотичну речовину – метадон. На місці події працювала слідчо-оперативна група.

Юлія Кравченко

Нагору