ЖИТТЯ

Самогубство, крадіжка та ДТП: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 19 серпня переяславські поліцейські мали 31 виклик. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 19 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 31 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

7:26. Гайшин (Переяславська ТГ), вулиця Гайова. Заявниця К.В. 1972 р.н. виявила повішеним в будинку громадянина В.І. 1946 р.н. На місце події прибула поліція. Ознак насильницької смерті не виявлено, відомо також, що чоловік хворів.

11:28. Вінинці (Циблівська ТГ), вулиця Героїв Дніпра. Заявник Б.В. повідомив поліції, що за час його відсутності протягом ночі 18 серпня хтось виламав двері його будинку та викрав майно (болгарку, акумулятор, електрорубанок). Поліція провела огляд на місці події та відібрала показання. Злочинцям загрожує покарання згідно із ч. 3 ст. 185 ККУ (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

11:33. Переяслав, вулиця Шкільна. Поліції повідомили, що сталася ДТП між автомобілями BMW та Hyundai. Приїхавши на місце події, поліція не виявила травмованих. На водійку К.В. склали адміністративний протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

17:06. Переяслав, вулиця Соборна. К.І. 1981 р.н. повідомила поліції, що її побив нетверезий чоловік К.В. 1983 р.н. Також заявниця зазначила, що вона з малолітньою дитиною втікла з дому й чекала на швидку допомогу біля ЗОШ №3. Пізніше виявилося, що це був хибний виклик. Громадянку К.І. притягнуть до відповідальності згідно зі статтею 183 КУпАП (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

Нагадаємо вам, що 23 і 24 серпня ніхто точно не сидітиме вдома, адже в Переяславі на честь Дня Незалежності влаштують багато цікавих заходів. При чому ці заходи проходитимуть в різних місцях.

Юлія Кравченко

Нагору