ЖИТТЯ

Семенівка розгромила “Переяслав-БРСМ” 8:1 та стала лідером: огляд футбольного туру

Семенівка власними силами скидає “Переяслав-БРСМ” з футбольного трону та сама вмощується в нього. Боротьба за чемпіонство загострюється.

Вчора, 21 серпня, відбувся п’ятнадцятий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. В центральному матчі на стадіоні ім. В. Лобановського лідер “Переяслав-БРСМ” приймав Семенівку (Студениківська ТГ). Господарі неочікувано поступилися розгромно – 1:8. Таким чином вони переяславська команда втратила лідерство, а на перше місце із третього піднялася саме Семенівка. Про це повідомляє Інформатор.

У Семенівки тепер 29 очок, а в “Переяслав-БРСМ” залишилося 28. Стільки ж залікових пунктів і в переяславського “Матадора”, який у цьому турі не грав, адже матч із Лецьками (Циблівська ТГ) перенесли через весілля одного з футболістів цієї команди. Тож можна вважати саме “Матадор” тіньовим лідером чемпіонату. Поборються за медалі і Дем’янці (Переяславська ТГ), які вчора розбили Вовчків (Переяславська ТГ) 9:0. У дем’янчан наразі 27 очок.

Дівичківський “Дніпро” вдома переміг переяславські “Солонці” 4:2 і трохи відірвався від них у турнірній таблиці. Середняки розмістилися в такому порядку із п’ятого до сьомого місця: Вовчків – 22 очки, “Дніпро” – 20, “Солонці” – 16. А про зміни в очкових здобутках аутсайдерів можна буде говорити лише після їхньої очної зустрічі. Зараз же в Цибель (Циблівська ТГ) – 3 очки (здобуті після перемоги над Лецьками), а в Лецьок – 0.

Нагадаємо, що після попереднього туру дискваліфікували стадіон у Вовчкові. Через неетичну поведінку вболівальників у селі не буде матчів районного рівня до кінця року.

Віталій Усик

Фото тематичне

Нагору