ЖИТТЯ

Кенти із мером, одруження та знімки біля води: що публікують в Instagram жителі Переяслава

Влітку люди роблять найчастіше знімки біля водойм та на природі. Також зустрічі з друзями обов’язково потрібно відобразити на фото та поділитись ними в Instagram.

Інформатор покаже, що публікували жителі Переяслава цього тижня в соцмережі Instagram.

Біла сукня та фата – це, напевно, мрія чи не кожної дівчини. Весільні клопоти та підготовка до свята додають особливої атмосфери. Звичайно, такі події не обходяться без фото на згадку.

@vicaolefirenko

@alexander_demko

Останні теплі деньки хочеться провести на природі та біля води. Адже восени та взимку вже не підеш на пляж і не поніжишся на сонечку.

@irinazhyrba

@dikhanovakate

@t.a.t.a.y.n.a_

Літні канікули – це час, коли хочеться гуляти, відпочивати та “тусити” з друзями. Ось і підлітки, прогулюючись містом, зробили фото з мером Вячеславом Саулком. В Instagram пост підписали так: “Кенти”.

@_big_ganster

У такі погожі дні найкраще проводити час із подругами. Слід же обговорити всі дрібниці, які турбують, та поділитись радісними новинами. Подруга завжди підтримає і дасть пораду.

@salabonchik777

@vlasenko.anuta 

@kate_pskn

Нагадаємо, що 20 серпня на території ТОВ СП “Нібулон” у Переяславі пришвартувалася величезна баржа, яка доставила 350 тонн херсонських кавунів. Детальніше про подію дізнавайтесь у відеорепортажі. 

Оксана Симоненко

Нагору