ЖИТТЯ

Світла може не бути в Переяславі та п’ятьох селах: коли та чому

Світла завтра може не бути в Переяславі та п’ятьох селах колишнього району. Електроенергію відключать у зв’язку з технічним переоснащенням.

У середу, 25 серпня, електроенергію можуть відключити в Переяславі, Ковалині, Соснові, Гайшині, Єрківцях та Стовп’ягах у зв’язку з технічним переоснащенням. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8 до 20 години:

  • у Переяславі – на вулицях Набережній, Комунарській, Ярмарковій, Києвобрамській, Чкалова, Межирічній, Ломоносова, Олега Іващенка, Ломаній, Шкільній, Соборній, Гімназійній та на провулку Нестерова.

З 8 до 18 години:

  • у Ковалині (Дівичківська ТГ) – на вулицях Центральній, Гірській, Хвойовій, Артюхова, Польовій, Каласовка, Хутірській, Гірський, Москаленка, Садовій, Новомирській, Центральній та на 1-му провулку Москаленка, 2-му провулку Москаленка, 3-му Москаленка.
  • у Єрківцях (Дівичківська ТГ) – на вулиці Польовій, Горького, Східній, Березовій, Мисливській, Місячній, Ферапонтова, Пасічній, Огородній, Бригадній, Набережній, Уманській, Весняній, Дружби народів, Вишневій, Жовтневій, Культури.
  • у Соснові (Студениківська ТГ) – на вулиці Новомарківській.
  • у Гайшині (Переяславська ТГ) – на вулиці Гайовій.
  • у Стовп’ягах (Дівичківська ТГ) – на вулицях Польовій, Комунарській та Садовій.

Нагадуємо, на традиційних урочистостях до Дня Незалежності в Києві виступив переяславець Ігор Янчук. Його гра на фортепіано супроводжувала спогади найголовніших моментів історії України.

Нагору