Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Ці собаки шукають домівку: історії Ази, Харі та Дуні з притулку Переяслава

У тимчасовому притулку для собак в Переяславі зараз 58 тваринок – на дві менше в порівнянні з позаминулим тижнем. Кожна з цих собак мріє потрапити в нову сім’ю. Сьогодні ви познайомитеся ближче з трьома мешканцями пункту перетримки — Азою, Харі та Дунею.

Тетяна Чеботарь, голова ГО “У добрі руки”, розповіла Інформатору історії трьох собак з притулку.

АЗА

Вік: приблизно 3-4 місяці

Вага: 4-5 кг

Стерилізація: поки не було через молодий вік, у подальшому буде безкоштовна

Азу знайшли в селі Мазінки (Переяславська ТГ) разом із братиком, якого з притулку забрали дуже швидко. Дівчинка, як часто буває, залишилася. Тетяна Чеботарь припускає, що з віком Аза стане доволі великою за розмірами.

Аза

ХАРІ

Вік: приблизно 1-1,5 років

Вага: 13 кг

Стерилізація: проведена

Цю собаку забрали з села Харківці (Переяславської ТГ), саме тому й дали їй кличку Харі. Тоді тваринка була сильно переляканою, до людей не йшла взагалі, але представники ГО “У добрі руки” їй показали, що люди бувають різними. Тепер вона дуже ласкава, завжди біжить обніматися. Харі весела, грайлива тварина. Буде вірним другом.

Харі

ДУНЯ

Вік: приблизно 10-11 місяців

Вага: 12-13 кг

Стерилізація: проведена

За формою черепа Дуня схожа на породу стафф або пітбуль. Вона весела, добродушна, але скрізь справжня господарка – в який вольєр би її не посадили. Про цю собаку в притулку відгукуються як про надійного охоронця й гарного друга.

Дуня

Якщо ви хочете собі домашнього улюбленця або чимось допомогти притулку, звертайтеся до членів ГО “У добрі руки”. Тел.: (063) 999-00-73, (095) 595-26-67 (Тетяна Чеботарь, голова ГО “У добрі руки”).

Нагадуємо, у свіжому випуску новин від Інформатора ви дізнаєтеся, як у Переяславі відзначили День Незалежності, хто з наших земляків “засвітився” на параді в Києві та багато іншого. Переходьте за посиланням і поринайте у найактуальніше.

Юлія Кравченко

Фото надала Тетяна Чеботарь

Нагору