ЖИТТЯ

У Переяславі жінка втікала від корови та впала на свою дитину

Протягом доби 27 серпня переяславські поліцейські мали 23 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 27 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 23 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

19:58. Переяслав, вулиця Прибережна. П.О. повідомила поліції, що громадянка Б.Г. шахрайським шляхом заволоділа паролем до сторінки готелю “Пектораль” в соціальній мережі Instagram. У відділі поліції розповіли, що Б.Г. раніше працювала в “Пекторалі”, а коли припинила, ще мала доступ до сторінки й, певно, з власницею закладу не дійшли згоди щодо оплати за трудовим договором. Працівники поліції не мають впливу на трудові відносини. Випадок зафіксували.

20:46. Переяслав. Громадянка М.О. 1997 р.н. втікала від корови та впала на свою дитину М.Е. 2021 р.н. Такі пояснення вона надала правоохоронцям. Поліції розповіли, що дівчинка отримала закриту черепно-мозкову травму та гематому лобної ділянки голови. Дитину доставили у хірургічне відділення бориспільської районної лікарні. Мати дівчинки внаслідок падіння отримала тупу травму живота, є підозра на внутрішню кровотечу.

22:34. Циблі (Циблівська ТГ), траса Бориспіль – Дніпро. Сталася ДТП за участі автомобіля Peugeot та фури. На одного з водіїв склали адміністративний протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Нагадуємо, у Переяславі собака покусав дівчинку. Її мама подала до суду на власницю тварини.

Юлія Кравченко

Фото з інтернету

Нагору