ЖИТТЯ

На “Матадор” чекає складна зустріч із “Дніпром”: анонс туру чемпіонату Переяславщини з футболу

Чемпіонат Переяславщини з футболу виходить на фінішну пряму. Лідери не мають права втрачати очок.

Після двотижневої перерви чемпіонат Переяславщини з футболу повертається. У суботу, 4 вересня, відбудеться шістнадцятий тур. У центральному матчі переяславський “Матадор” на університетському стадіоні прийме дівичківський “Дніпро”. Попри те, що “Матадор” лідирує, а “Дніпро” лише шостий, перемога гостей не стане великою сенсацією. Дівичківці цьогоріч навіть очолювали турнірну таблицю, однак вже втратили шанси на чемпіонство. Гра розпочнеться о 16:00, арбітр – В’ячеслав Заболотній. Про це повідомляє Інформатор.

На Семенівку (Студениківська ТГ) в боротьбі за чемпіонство чекає непроста гра із Вовчковом (Переяславська ТГ). Мала вона відбутися на вовчківському стадіоні, але через його дискваліфікацію, пройде у Семенівці. Початок – о 16:00.

Дем’янці (Переяславська ТГ) також продовжують змагання за медалі, тож втрачати очок у виїзному матчі із переяславськими “Солонцями” не мають права. А два аутсайдери із Циблівської громади – Циблі та Лецьки – зустрінуться в очній зустрічі. Це нагода для лецьківчан здобути перші залікові пункти. Обидва матчі розпочнуться також о 16:00.

Нагадаємо, що Інформатор проаналізував календар та визначив, у яких команд він простіший. Хто ж має найбільше шансів стати чемпіоном Переяславщини з футболу, читайте за посиланням.

Віталій Усик

Нагору