ЖИТТЯ

Хибне самогубство та крадіжка з машини: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 9 вересня переяславські поліцейські мали 25 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 9 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 25 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:19. Циблі (Циблівська ТГ), вулиця Шевченка. 52-річний К.А. спробував накласти на себе руки, на місці працювала швидка медична допомога. Відомо, що в чоловіка сталося порушення психіки внаслідок зловживання алкоголем. Наряд поліції приїхав на виклик. К.А. надали медичну допомогу, але не госпіталізовували.

12:13. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. Заявник М.С. 1991 р.н. повідомив, що 10 хвилин тому з автомобіля марки Mercedes Sprinter викрали сумку чорного кольору та бананку вишневого кольору з грошима. У гаманці було приблизно 700-1000 гривень, а в бананці – 8000-9000 гривень, банківські карти та посвідчення водія. Підозрюваних немає. Поліція відібрала заяву.

19:43. Помоклі (Ташанська ТГ), вулиця Зарічна. Поліції повідомили, що 47-річний П.В., який раніше перебував у зоні АТО намагається покінчити з життям. Зазначали, що випив велику кількість ліків і агресивно поводиться. Прибувши на місце події, поліцейські виявили чоловіка, який нічого не знав про виклик. Казав, що ніяких таблеток він не вживав і навіть поняття не має хто й навіщо викликав наряд.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) в Переяславі, Ковалині (Дівичківська ТГ), Стовп’ягах (Дівичківська ТГ) та Харківцях (Переяславська ТГ).

Нагадуємо, до поліції Переяслава надходило декілька звернень про те, що люди спалюють траву та сухе листя. Така халатність нерідко провокує серйозні пожежі. На цьому наголошують рятувальники.

Юлія Кравченко

Нагору