ЖИТТЯ

У Переяславі біля “Любокраю” в чоловіка знайшли наркотики

Протягом доби 10 вересня переяславські поліцейські мали 24 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 10 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

13:34. Переяслав. Екіпаж поліції проводив поверхневу перевірку поблизу закладу “Любокрай” та виявив у громадянина С.О. 1999 р.н. паперовий згорток із подрібленою речовиною зеленого кольору, схожою на канабіс, поліетиленовий пакет із білою речовиною (ймовірно амфетамін) та заклеєний ізострічкою згорток. На громадянина С.О. відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Йому загрожує таке покарання – обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк.

23:58. Леляки (Студениківська ТГ). Заявницчя Х.О. повідомила поліції, що поблизу кафе на дорозі лежить чоловік і не рухається. Прибувши на місце події, поліцейські обстежили прилеглу територію. Підозрілих осіб не виявили.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Вовчкові (Переяславська ТГ) та в Студениках (Студениківська ТГ).

Нагадуємо, вчора ми розповідали, як минула для поліції доба 9 вересня. Про хибне самогубство та крадіжку з машини читайте тут.

Юлія Кравченко

Нагору