ЖИТТЯ

“Хотіла розбити вазу, щоб показати “злість”: Ангеліна Пагер – про конкурс TOP FACE SHOW у Переяславі

TOP FACE SHOW стало досить популярним у Переяславі та поза його межами. Дівчата конкурують між собою під час фотосесій та інших завдань, можуть самі обирати того, хто покине проєкт. Ми запросили на інтерв’ю одну із учасниць конкурсу.

Нещодавно у Переяславі розпочався конкурс краси TOP FACE SHOW. До першого етапу після СМС голосування із 21 пройшли 10 дівчат. Вони отримали завдання зробити портретне фото та відобразити на обличчі різні емоції: страх, пристрасть та злість. Для виконання дали всього 10 хвилин часу. Другий етап конкурсу був досить незвичним: учасницям дали велосипеди та влаштували між ними змагання. Вони мали проїхати 4 кілометри, пробігти лісом та пропливти на каяках. Але у зв’язку з погодними умовами заплив влаштувати не вдалось.

Після другого етапу проєкт покинула Ангеліна Пагер. Так проголосувала більшість дівчат. Інформатор вирішив запросити дівчину і розпитати про конкурс, закулісся та конкуренцію.

Найцікавіші тези: 

Щодо назви TOP FACE SHOW – відкрий темну сторону краси. Можливо, вони хотіли показати темну сторону краси іншим способом. Не тільки красиве обличчя, а і спортивні змагання.

Підготовки до конкурсу у спортивному плані особливо не було, тому що ми навіть не уявляли, що будемо виконувати якісь спортивні дії. Думали, що постоїмо біля велосипедів, пофотографуємось.

Як ми орієнтувались, що одягти на випробування? Перед етапами нам скидали картинки, за якими ми мали здогадатись, що це буде за локація або щось схоже. На першій картинці був зображений вогонь та жінка у чорному платті. І всі прийшли в чорному. Можливо, треба було якось виділитися.

Перше випробування було в лісі вночі. На ньому із реквізиту я використовувала свічки, свічники. Хотіла показати “злість” і розбити вазу, але сказали, що не можна. Бо то був не їхній реквізит.

Загалом фото з першого етапу мені сподобались. Але нам скинули всі фотографії, і я вважаю, що там були кращі, ніж ті, що опублікували.

Друге випробування – це поїздка на велосипедах. Нам просто сказали їхати прямо, потім ми бігли за стрілочками і таким чином шукали фініш. Коли сказали, що ми будемо їхати на велосипедах, то я була вражена. А особливо здивувалась Катя Томчук, яка взагалі не вміла їздити.

Стосунки в колективі були нормальні. Всі говорили про випробування. Але подружок я там не шукала, тому що розуміла, що це передусім конкуренція.

Нагадаємо, що переможниця отримає приз 15 тисяч гривень (загальний призовий фонд – 25 тисяч). До фіналу пройшли п’ять учасниць. Переможницю оголосять під час святкування Дня міста 18 вересня на центральній площі.

Оксана Симоненко

Відео: Едуард Аврамич

Нагору