ЖИТТЯ

Крадіжка в АТБ та ДТП біля аптеки: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 13 вересня переяславські поліцейські мали 17 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 13 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 17 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:31. Ковалин (Дівичківська ТГ), вулиця Хутірська. З.Б. 1963 р.н. повідомила, що виявила вночі в будинку побиті вікна, виламані двері. Викрали дві косарки, автомобільні скати. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1. ст. 185 (Крадіжка), це карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

14:40. Переяслав, вулиця Богдана Хмельницького. І.О. 1988 р.н. повідомив поліції, що біля аптеки 15-20 хвилин тому пошкодили бампер його авто Volkswagen Golf. На думку заявника, в авто в’їхав якийсь транспортний засіб та зник з місця події. На місці події поліція склала схему ДТП та відібрала пояснення від водія.

14:54. Переяслав, вулиця Покровська. С.В. 1990 р.н. повідомила, що в магазині АТБ затримали чоловіка, який вкрав товар (продукти харчування). Раніше також викрадав. На місці події поліцейські відібрали заяву, пояснення та склали протокол.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Ташані (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 12 вересня у селі Переяславське авто збило підлітка. Деталі дізнавайтесь тут. 

Оксана Симоненко

Нагору