ВЛАДА

Для благоустрою Переяслава залучать техніку забудовників об’їзної дороги

До благоустрою Переяслава залучать техніку інших організацій, окрім ВУКГ. Де саме та навіщо?

16 вересня на п’ятнадцятому засіданні сесії міської ради прийняли рішення про надання дозволу КП “Переяславське ВУКГ” на залучення техніки сторонніх організацій для проведення благоустрою території Переяславської територіальної громади. Про це повідомляє Інформатор.

Голова міськради Вячеслав Саулко пояснив це так: “Ми домовилися із забудовниками об’їзної дороги – вони допоможуть нам привести до ладу сквер Мазепи чи то пак територію колишнього військового містечка. Там потрібно зняти увесь верхній шар сміття, який залишився. А в подальшому можна буде зробити рельєфний дизайн, завезти землі та переходити до останньої фази – оформлення проєкту, щоб там був красивий парк. Однак вкотре наголошую, що думку громади ми врахуємо”.

Зазначимо, що переможцями тендерів на виконання робіт на об’їзній біля Переяслава стали ТОВ “Автомагістраль-Південь” та ТОВ “Ростдорстрой”.

Нагадаємо, що на цьому ж засіданні прийняли рішення щодо передачі на баланс відділу культури і туризму комплексу колишнього кінотеатру та спортивного майданчика. Там планують зробити бібліотеку.

Оксана Симоненко

Нагору