ЖИТТЯ

У Переяславі та чотирьох селах 17 вересня може не бути світла: графік відключень

Світла завтра може не бути у Переяславі та чотирьох селах колишнього району. Електроенергію відключать у зв’язку з ремонтними роботами. 

У п’ятницю, 17 вересня, електроенергію можуть відключити у Переяславі, Вінинцях, Циблях, Лецьках і Пологах-Чобітьках у зв’язку з ремонтними роботами та технічним переоснащенням. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8 до 20 години:

  • у Переяславі – на вулиці Богдана Хмельницького.
  • у Циблях (Циблівська ТГ) – на вулицях Першотравневій, Шевченка, Зарубинській, Радянській, Молодіжній, Польовій, Гагаріна, Абдришина, Городищанській, Дніпровській, Лепехи, Леніна та на провулку Юнатів.
  • у Вінинцях (Циблівська ТГ) – на вулицях Ветеранів, Набережній, Жовтневої Революції, Колгоспній, Молодіжній, Загребельній, Комунарській, Вербовій та на провулках Молодіжному, Набережному та Жовтневої Революції.
  • у Лецьках (Циблівська ТГ) – на вулицях Першотравневій, Шевченка, Мостового, Польовій, Ветеранів, Добрикова, Молодіжній, Радянській, Леніна, Набережній, Вишневій, Річній, Уманській, Черкаській, Перемоги та провулку Шевченка.
  • у Пологах-Чобітьках (Циблівська ТГ) — на вулиці Радянській.

Нагадуємо, протягом доби 15 вересня переяславські поліцейські мали 25 викликів. Про ексгібіціоніста й крадіжку в супермаркеті дізнавайтеся за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору