ЖИТТЯ

ДТП на будівництві, крадіжка та вирубка сосен: як минула доба для поліції Переяслава

Протягом доби 16 вересня переяславські поліцейські мали 23 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

За добу 16 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 23 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:34. Дівички (Дівичківська ТГ), вулиця Гагаріна. С.К. 1950 р.н. повідомила поліції, що протягом ночі хтось зірвав замок у гаражному приміщенні й викрав запчастини, електроінструменти та посуд. Поліція відібрала заяву та склала протокол із огляду місця події. Злочинців поки що не знайшли.

10:48. Переяслав, вулиця Медична. Заявниця повідомила, що в лісі біля її вулиці вирізають сосни. Розповіла, що чує голоси та як працює пилка, тож викликала наряд поліції. Приїхавши на виклик, правоохоронці виявили, що в працівників наявні відповідні документи на проведення робіт.

11:56. Переяслав. Поліції повідомили, що на “кругу” біля заправки БРСМ, де проводять дорожні роботи сталася ДТП із самоскидом Iveco Trakker та бульдозером. За цим фактом склали протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

19:17. Переяслав, вулиця Сухомлинського. Поліції розповіли, що біля місцевого університету палять сміття. Приїхавши на місце події, правоохоронці не виявили паліїв.

21:59. Переяслав, вулиця Пономаренка. Повідомили, що троє хлопців чіплялися до 12-річних дівчат. Приїхавши на виклик і пропатрулювавши територію, поліцейські не виявили хлопців.

Нагадуємо, що до благоустрою Переяслава залучать техніку інших організацій, окрім ВУКГ. Де саме та навіщо?

Юлія Кравченко

Нагору